U wilt zorgeloos een goed beveiligingsysteem kopen.  Wij zorgen wij hiervoor!

 

 

 

Thuiswinkel waarborg                                                                                                            

Novodome voert het Thuiswinkel waarborg. Dit keurmerk is ingevoerd ter bescherming van de consument en geeft u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbare partner. (waarborg certificaat)

 

 

 

Kennis van de systemen

De alarmsystemen hebben vele mogelijkheden. Verkeerde instellingen kunnen het gebruikersgemak of de betrouwbaarheid teniet doen. Door onze ervaring hebben we de kennis om uw systeem goed te programmeren. Hierdoor  kunnen wij  zorgen dat het systeem optimaal wordt aangepast aan uw wensen met een optimale veiligheid.  

 

 

Kant-en-klare aflevering

Wij staan ervoor dat u probleemloos onze producten kunt installeren. Hiervoor zorgen we dat de producten naar uw wens worden ingesteld en dat alles wordt geleverd inclusief montagematerialen, batterijen en raam/deur stickers.

 

Hoe gaan wij te werk

- Na ontvangst van een order nemen we contact met u op omtrent uw wensen t.a.v. de instellingen en gebruik van het systeem.

- Op basis van uw wensen wordt uw alarmsysteem volledig samengesteld en geprogrammeerd. 

- Elke sensor wordt gelabeld zodat u bij ontvangst eenvoudig kunt zien waar elke sensor geplaatst dient te worden. 

- Middels een korte installatiehandleiding wordt u stap voor stap door de installatie geleid.

 

 

Snelle levering.

We leveren nagenoeg alles uit voorraad waardoor u binnen een paar dagen een volledig geprogrammeerd alarmysteem thuis ontvangt.

 

 

Telefonische servicelijn

Voor vragen tijdens installatie heeft u als klant van ons de beschikking over  telefonische ondersteuning. Deze service is ook beschikbaar in de avonduren en het weekend, de momenten waarop u hoogstwaarschijnlijk de installatie plaatst.

 

 

Desgewenst installatie door ons

Mocht u toch liever de installatie door een vakman willen laten uitvoeren dan bent u ook hier aan het goede adres. Informeer naar de mogelijkheden.